RAX RoofracksSpeciaal voor de Land Rover Discovery is het RAX roofrack ontwikkeld. Gebruik makend van de nieuwste technologie op het gebied van aluminium extrusie, CADCAM, TIG en poeder coating is dit een product met een hoge kwalitatieve constructie en een strak eind resultaat.
Waar de concurrent veelal werkt met boutjes en moertjes en haar product aflevert als een "meccano bouwpakket", gaat de RAX verder. Het aluminium frame van de RAX wordt volledig gelast en kant en klaar afgeleverd.

Doordat de RAX volledig vervaardigd is uit aluminium, is deze licht van gewicht en sterk. Door de afwerking in een zwarte textuur poedercoating ziet het roofrack er robuust uit, heeft het materiaal voldoende grip en is de rax voorzien van een duurzame afwerking.

Als gevolg van de vorm van het dak van de discovery wil er icm. een roofrack nog wel eens windgeruis ontstaan. Waar de concurrent als optie een windbreker aanbiedt, wordt deze bij de RAX standaard gemonteerd meegeleverd.

Alle RAX zijn uitgevoerd met een geintregeerd T-slot systeem waardoor eenvoudig accessoires op en onder het roofrack kunnen worden geplaatst.

Perfect voor het plaatsen van een Daktent en als opslag voor kisten, jerrycans en allerhande benodigdheden voor hobby, recreatie of expeditie!

Diverse accessoires zijn beschikbaar zoals verwijderbare rails, opslag oplossingen, ladders, beugels en jerrycan houders.


RAX Roofracks

Ook zijn er voor de discovery RAX roofbars beschikbaar. Deze dakdragers zijn zeer stevig en in een handomdraai te monteren in het dakprofiel van de discovery. Handig voor het meenemen van lange of grote voorwerpen met de discovey!
De roofbars zijn vervaardigd uit aluminium en hebben dezelde afwerking als een RAX Roofrack. Voor een strakke afwerking is de zijkant van de roofbar voorzien van een kunststof afwerkprofiel.


Een RAX wordt altijd compleet geleverd; een roofrack frame, dakrand houders, wind deflector, bouten en moeren voor bevestiging op de standaard dakprofielen van de discovery.

En "last but not least": Discoverycenter monteert de RAX gratis op uw Discovery in onze werktplaats.

Een RAX Roofrack:
kwaliteit, sterk, licht van gewicht en betaalbaar!
© 2011-2015 DISCOVERYCENTER, een onderdeel van Defendershop