Alive Tuning
Al 10 jaar is Alive Tuning toegewijd om met behulp van tuning het optimale te halen uit de prestaties van Land Rovers. Gebruik makend van de nieuwste technieken en uitvoerige motortuning, gecombineerd met de ongeëvenaarde ervaring op het vlak van ECU mappings van Alive Tuning, is Discoverycenter in staat het hart en de ziel van uw Discovery totaal te transformeren. We zijn gespecialiseerd in motor modificaties om zo het unieke rijgedrag van de land rover voertuigen verder te verfijnen naar de wens en behoefte van de klant. Dat maakt Discoverycenter uniek in de markt, als tuning specialist leveren we niet enkel de producten en bouwen deze in, maar we werken nauw samen met Gary Wood van Alive Tuning om tot een optimaal resultaat te komen voor Land Rover liefhebbers in Nederland, België
en het verenigd koninkrijk!De producten van Alive Tuning dragen zorg voor een scherpere reactie van de motor, hogere acceleratie, verfijnde afgifte van het motorvermogen en een lager brandstof verbruik.Bij een stage1 tuning van een discovery Td5 stijgt het vermogen naar circa 165pk en 190pk voor stage2.
De Discovery 3 TDV6 krijgt bij tuning een vermogen van rond de 220PK en de Discovery 4 met 3.0 TDV6 levert 290PK met 700nm koppel. Een sprint van 0-100kmph in slechts 7.6 seconden!
De beste prestaties worden behaald op de huidige Discovery4 SDV6 modellen met een motorvermogen van ongeveer 310pk en 730Nm koppel (0-100kmph in 7.0 seconden) met een gemiddeld verbruik van bij 1 op 10!Informeert u eens naar de mogelijkheden. Niet alleen het tunen van uw motormanagement verbetert de motorprestaties. Uitlaatsystemen, luchtfilters, intercoolers, turbos, siliconen slangen en nog vele andere producten zijn beschikbaar om tot een maatwerk oplossing te komen. Defendershop biedt zo een compleet scala aan producten en zijn er per motor verschillende pakketten, opgedeeld in stages.
Uiteraard heeft Discoverycenter, samen met Alive Tuning, ook de kennis en producten in huis om naast de motortechniek ook de rijeigenschappen van het voertuig te verbeteren, je zult verbaasd staan van de mogelijkheden en resultaten!

Meer informatie of een afspraak maken?

Telefoon:
06-45628654

© 2011-2015 DISCOVERYCENTER, een onderdeel van Defendershop